luni, 23 noiembrie 2009

3TS Capital Partners a investit in InternetCorp

TS Capital Partners, este incantat sa anunte ca 3TS Cisco Growth Fund a investit in InternetCorp, una din companiile de top din industria de online media din Romania, prin achizitia unui pachet minoritar de actiuni.

3TS Capital Partners
, este incantat sa anunte ca 3TS Cisco Growth Fund a investit in InternetCorp, una din companiile de top din industria de online media din Romania, prin achizitia unui pachet minoritar de actiuni.

Cu peste 2 milioane de vizitatori unici pe luna in retea, InternetCorp detine o cota de piata de peste 10% din sectorul de e-advertising din Romania. Compania a fost fondata in 2005 si a demostrat o crestere semnificativa de-a lungul ultimilor 3 ani. InternetCorp s-a adresat cu succes pietei, avand o combinatia unica a modelului de afacere integrat cu un portofoliu impresionant de site-uri din categoriile business, stiri, stil de viata, cotate fiecare in top 5 in categoriile lor. Din intregul portofoliu de 14 website-uri, s-au remarcat in mod deosebit www.wall-street.ro, www.kudika.ro si www.9am.ro, care se bucura de o audienta foarte clar definita si ofera un mediu de promovare foarte eficient, potrivit comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu